رویکرد سازمان حج و زیارت در حج 97 و آینده پیش رو
همایش توجیهی نیروهای ستادی سازمان حج و زیارت صبح جمعه درمکه مکرمه برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، دراین همایش که نیروهای ستادهای مستقر درمکه و مسئولان بخشهای مختلف سازمان حج و زیارت حضور داشتند حمید محمدی رئیس سازمان حج و زیارت درسخنانی تلاش نیروها و خدمتگزاران زائران خانه خدا را عبادت خواند و گفت: این تلاش صادقانه شما در درگاه حضرت احدیت ماجور است وانشالله که پایدار بماند.
اقای محمدی تلاش نیروهای ستادی را برمبنای 4 رویکرد عنوان کرد و افزود: ارائه خدمات بهتر از گذشته از اولویتهای این رویکرد است.
وی افزود: نیروهای ستاد باید بطور کامل و مستمر درخدمات رسانی به زائران بکوشند تا رضایت آنان جلب شود. رئیس سازمان حج و زیارت ابتکار و نوآوری را رویکرد دوم سازمان حج و زیارت درحج 97 خواند و گفت: همه نیروها موظفند درحیطه کاری خودشان با دقت نظر مسائل را رصد کنند و به دنبال نوآروی خلاقیت در ارائه خدمت به زائر باشند.
رئیس سازمان حج و زیارت ضرورت صرفه جویی را رویکرد سوم عنوان کرد و دربیان رویکرد چهارم، نیروهای ستاد را به مستند سازی فعالیتها و کارهای انجام شده ترغیب کرد.
آقای محمدی با تاکید بر اینکه همه این رویکردها باید مبتنی بر نظم و انضباط باشد افزود: این نظم را باید هم خدمتگزار و هم زائر سرلوحه فعالبیتهای خود کند تا حجی آرام و نمونه را شاهد باشیم. وی همچنین نیروهای ستادی را به حساس بودن در قبال اتفاقات و ماموریتهای محوله توصیه و بر به موقع انجام دادن کارها و توجیه نکردن اشکالات تاکید کرد.
در ادامه این همایش نصرالله فرهمند رئیس ستاد مکه و حسنی خو دبیرکمیته بحران در سازمان حج و زیارت گزارشی از فعالیتهای انجام شده و در دست اقدام را ارائه کردند.